2017-01-09

Prova på att jobba på The House – vi bjuder på en kostnadsfri testvecka

Nu har du chansen att säkra en plats på The House, ett av Sveriges vackraste och mest exklusiva kontorskoncept. Här skapar noggrant utvalda inredningsdetaljer och moderna materialval en helt unik miljö som drar tankarna till världsstäder som London och New York. Inte konstigt att The House också blev framröstat till ett av Sveriges snyggaste kontor 2016.

Men det är inte bara för den vackra interiören som du vill sitta här. På The House finns allt det där som sätter guldkant på vardagen: gemensamma måndagsfrukostar, spännande event, lärorika föreläsningar och riktigt gott kaffe. För att inte tala om den inbjudande atmosfären och de andra medlemmarna. Här arbetar flera av Göteborgs främsta entreprenörer som tack vare The House får en plattform att träffas, utvecklas och göra bättre affärer på – tillsammans.

ETT MEDLEMSKAP FÖR ALLA
Som medlem väljer du mellan tre olika typer av kontorstyper: zon, fast eller öppen plats. Zonerna är egna kontorsrum som passar bäst för mindre företag med 2-4 anställda, medan de fasta och öppna platserna är perfekta för egenföretagaren som vill ha en större flexibilitet.

Oavsett vilken typ av medlemskap du väljer har du alltid tillgång till flera bokningsbara konferenstimmar, wifi, kaffe och frukt, parkering och generöst tilltagna sällskapsytor. Vad sägs till exempel om att slå sig ner i soffan vid brasan i biblioteket, ta en pratstund vid kaffemaskinen i piazzan, hålla i ett möte uppe i det smakfulla orangeriet eller klämma in ett yogapass ute på den soliga takterassen under lunchen?

SÄG HEJDÅ TILL PENDLING OCH BILKÖER
Bor du i västra delarna av Göteborg har The House dessutom ett helt oslagbart läge, precis intill väg 158 i Nya Hovås. Härifrån tar det endast 15 minuter in till centrala Göteborg, och bara ett stenkast bort ligger Nya Hovås centrum med mat, dryck och handel i världsklass.

______

2017 ser ut att bli ett riktigt spännande år för oss på The House, men vi har fortfarande några platser kvar att fylla. Därför bjuder vi just nu in till en veckas kostnadsfri provsittning. Hör av dig till Caroline på caroline@the-house.se innan den 15 februari för att utnyttja erbjudandet och boka in din prova-på-vecka.

Vill du hellre uppleva The House på plats innan du bestämmer dig? Kika förbi oss på Björklundabacken 10 i Nya Hovås (en trappa upp i Primohuset).

Varmt välkommen!

2024 The House – Co-working i världsklass.