2016-10-05

Lisa Lindström, möten och vikten av att våga prova

Den 14 oktober kommer designbyrån Dobermans VD Lisa Lindström till The House för The Inspiration no. 13 – en frukostföreläsning på temat meningsfulla möten. Hur skapar man egentligen ett riktigt bra, värdefullt möte? Vi på The House tror ju, såklart, extremt mycket på interaktion, nätverk och utbyte mellan olika typer av människor. Ett coworkingkontor vore inte ett coworkingkontor utan sina medlemmar och deras sätt att bygga nya broar mellan sina branscher.

Sist Lisa var här pratade hon även mer ingående kring processen Design Thinking som går ut på att lyssna på behoven, bygga prototyper, visualisera och prova sig fram. Next Step, som kommit på idén och genomfört bygget av The House, är några andra som sätter stort värde på dialoger och möten. När de utvecklar ett område är de delaktiga i allt från markanskaffning, fastighetsutveckling och rekrytering av hyresgäster till affärskoncept och marknadsföring. Och de engagerar alla berörda parter, från grannar och politiker till potentiella slutkunder långt innan byggstart. De skapar tillsammans.

Möten, dialoger och att våga prova, visa upp och ibland börja om helt från början – det är så någonting riktigt bra kan skapas. Vi ser så mycket fram att höra mer om detta – hoppas vi ses nästa vecka!

Anmäl dig till info@the-house.se

2024 The House – Co-working i världsklass.