2018-05-16

Arbetsmiljö och Mindfulness, för ett säkert och gott arbetsklimat!

Möt två motpoler med passion för gott arbetsklimat! Tisdag 22 maj besöker Con-Edu The House och delar med sig av sina erfarenheter och ger användbara tips på hur man skapar ett tryggt, säkert och gott arbetsklimat.

När f.d. poliskommissarien, hundföraren, insatsledaren och arbetsmiljöinspektören Bengt Husberg mötte mindfulness-instruktören, hälsocoachen och yogaläraren Karin Paulsdotter tändes flera gnistor.

En av dem var passionen för att skapa trygga och säkra arbetsplatser med gott klimat. Tillsammans reser de Sverige runt och med hjälp av verklighetsbaserade exempel förmedlar de kunskaper kring hur man kan jobba med arbetssäkerhet på ett naturligt och juridiskt hållbart sätt, och stöttar även företag som drabbats av allvarliga olyckor.

Karin och Bengt ger tillsammans insikt i hur olika vi människor uppfattar och tolkar händelser, hur Mindfulness kan förhindra förhastade val och hur långt arbetsgivaransvaret sträcker sig – lika viktigt för stora företag som enskilda företagare. Läs mer och anmäl dig här 

2019 The House – Co-working i världsklass.