2018-10-01 08:15 - 09:30

Culture Academy – koppla värdegrund till resultatet

Entreprenörskap och strategi går hand i hand, och i vilken utsträckning påverkar företagskulturen sista raden?

Del 3 i vår föreläsningsserie med tema entreprenörskap – måndag 1 oktober har vi nöjet att välkomna Linda Hammarstrand från Culture Academy! Vi inleder dagen med frukostsmörgås och kaffe kl. 08:15, därefter tar Linda vid kl. 08:45.

Linda föreläser om hur man skapar och driver en engagerad företagskultur och kommer berätta hur man kopplar värdegrund till resultatet. En inspirerande upplevelse och konkreta verktyg utlovas!

Linda liknar företaget vid en stafett där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur – som syns på sista raden. Framgången vilar helt i händerna på medarbetarna, och det är ledningens ansvar att ge dem rätt förutsättningar. Det som gör företag ledande är deras förmåga att samarbeta internt och dela kunskapen om det man gör.

Linda Hammarstrands erfarenhet av att arbeta med framgångsrika entreprenörer, såsom Petter Stordalen från Nordic Choice Hotels och Dan Sten Olsson från Stenakoncernen ger enorm inspiration och har förmåga att sätta ord på hur man skapar en vinnande företagskultur.

Bjud gärna med dig en vän eller kollega, vi ses på The House den 1 oktober! OSA senast torsdag 27 september.

2024 The House – Co-working i världsklass.